Drömdag!

Det är såna här dagar jag drömmer om när det är motigt å tungt i livet. Eller när kylan å mörkret aldrig tycks ta slut under vinterhalvåret. Då drömmer jag om värmen å sommaren. Å dagar då livet känns enkelt å lätt. Idag har det sannerligen varit en sån dag! ❤️

Vi började med en liten utflykt till Rudenstams Gårdsbutik i Huskvarna. Så mysigt ställe, dit ska vi fler gånger. Vi köpte hem godricka å finchoklad. 😊 Jag älskar sånt här, det känns både lyxigt å fräscht! 

Sen åkte vi hem å bytte om å gick ner till stranden. SÅ LJUVLIGT!! 30 grader, klarblå himmel, glada människor å SOL! Kändes som att vara utomlands. 5 minuter gångavstånd från vår lägenhet. Lyx i kvadrat!


Så fantastiskt härligt! ☀️ 

Ikväll knatade vi ner på stan för middag ute. Det är ju marknad här i helgen, så det är lite festivalkänsla. 25 grader varmt, solnedgång, god mat å härlig stämning. Vilken fantastisk dag detta blev! TACK Gud! 🙌

Men nog ÄR det sjukt vilken skillnad det är i detta avlånga land! På väderkartan i morse utlovades högsommarvärme i söder å SNÖ i norr! Jag hoppas innerligt att snöflingorna uteblir, för nu behöver vi alla få paus från vintern. På alla plan. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *