Juldagen

Juldagen verkar vara lite av eller på för dom flesta. Antingen en riktig slöardag när man går å skrotar å skräpar i myskläder, eller så partystassen på å utgång. Du kanske hunnit med båda? 🙂 

Vi har skrotat runt å myst i våra julklappar idag. Bruno å Hence tog sig kvalitetstid vid granen. 🙂 

Innan ljuset gick å la sig så hann vi ut på en promenad, krispigt ute! Sen vidare till mina föräldrar för att äta julbord innan Henric åkte vidare på jobb. Disco hela natten lång för honom, jag är inte avundsjuk. 😉 

Jag stannade kvar hos Mamma å Pappa som fick besök, så jag snyltade fika å sällskap till sent ikväll. 🙂 


Jag känner mig mycket nöjd å glad över julen. Så i morgon tar jag vanlig måndag tror jag. Man ska sluta när man är på topp! 😉

Går du all in i dagarna tre? Är annandagen lika julig för dig som dom första två?

4 reaktion på “Juldagen

 1. Kicki

  Å vad fina och mysiga ni är!! För mig är det vanligtvis ganska mysigt och juligt alla tre dagarna men lite mer ledig klädsel på Annandagen…i år har det varit upp å ner på allt och det känns som jag hade mer julstämning innan jul 😋. Ida fick 40 grader igår…bu-huu… Snart reser ni till värmen 🌞☉🌞☉

  Svara
  1. Hanna Inläggsförfattare

   Åååå neeej, inte sjuka igen!! SÅ trist!!!
   Skönt att julstämningen infann sig innan jul i alla fall. 😉 Krya på er å kram till er alla!! ❤️❤️❤️

   Svara
 2. Maine Bommelin

  Jaa…. Jag firar min 3:e juldag med mina vänner på akuten/iva. Dom ska försöka få pli på mitt bångstyriga hjärta. Men julafton var fin. Gammelmoster.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *