Julklappar å äktenskap

Men vad i allsina dagar! Det bara rullar på. Livet. Advent. Dagarna. Veckorna. Vissa dagar tar jag mig inte upp förrän vid 18-snåret (tragiskt eller komiskt, välj själv), så det blir snålt om timmar på dygnet att göra nåt vettigt. Idag gjorde jag  dock en ride på stan i DAGSLJUS å nu ligger det äntligen klappar under granen. Puh! Ovanligt tidigt ändå, jag brukar göra det där den 23:e… 

Är du klappad å klar inför jul?

Jag å Henric tog oss en kvällspromenad ikväll å JISSES vilken halka!! Galet! Två bambisar på hal is. Men jag var nog den största bambin. 😂 

Ikväll har vi kollat på vårat favorit-program ”Gifta vid första ögonkastet”. Har du sett det? Så grymt intressant, vi plöjer samtliga säsonger från både Sverige, USA å nu Australien. Tycka vad man tycka vill om själva giftas-grejen, men det är både lärorikt, roligt å intressant att se hur vi människor fungerar i nära relationer. Vad som krockar å vad som kan bli hur häftigt å djupt som helst om man bara tar sig igenom seriekrockarna. 🙂 


Den gamla farbrorn i päls ville vara med i soffan. 🐰 Han är så urbota söt! Ett riktigt original. ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *