Turist, javisst!

Jag har känt mig som en turist idag. Helgen spenderas i Lycksele då jag följde med Henric hit igår på hans jobb. Han gör julshow med Sonja Aldén, Lasse Berghagen, Markoolio, Isa å Andreas Johnson. Så det är hit han åker på helgerna å den här gången följde jag med. 

Igår kollade jag på showen, det var riktigt bra! Vi kom i säng sent å jag har tyvärr varit vaken i stort sett hela natten. Det är galet lyhört så man hör alla glada å mindre glada överförfriskade personer fram till morgonkvisten. 

Idag efter frukost vilade vi innan vi traskade iväg ner på byn å ”gjorde stan”. 🙂 Lycksele är mysigt tycker jag! Mamma å Pappa har dessutom bott här när dom var yngre. 


Jag tog stolt en bild på mig själv utanför Pappas jobb å skickade till mamma å pappa, men fick till svar att Banken hade flyttats sen Pappa jobbade där, så jag poserade utanför fel ingång, haha. 🙂 

Nåväl. 🙂 Vi traskade runt å handlade lite. Jag lyssnade roat på dialekten när folk pratade med varann, man blir ju glad!

Ikväll jobbar Henric igen å jag har tagit det lugnt på hotellrummet. Har kollat ”Så mycket bättre” å blivit rörd till tårar. Kollade du? Jisses alltså… En hyllning till Ted Gärdestad å hans bror Kenneth. Kenneth som var där. Den människan alltså. Det han bär på. Å det Ted bar på. Det går liksom inte att värja sig. Se det, om du inte gjorde det. ❤️

Nu ska jag krypa ner å se om denna natt vill bjuda på lite sömn. Vi får väl se.


Gokvällers från Lycksele! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *