Krispigt!

Det plingade till i min telefon när jag var ute å gick idag. Jag dröjde med att plocka upp den då jag gruvade mig för kylan som skulle uppstå mot handen när jag tog av vanten. Till slut gjorde jag i alla fall slag i saken å kunde läsa meddelandet från Henric: ”Det är friskt ute idag…” 

Haha! Skoja inte! Friskt å krispigt har det sannerligen varit. 

Jag tog en liten selfie i början på promenaden…


En stund senare såg jag ut såhär…

Frostigt i skägget kan man säga, haha!

Det finns dock aldrig nåt väder som kan få mig att stanna inne om benen bär. Promenader är LYX! Å kläder är till för att användas. 
Dessutom slående vackert! Jag hann se solen lite, men när jag vände hem så slog gatubelysningen igång…

Jag FaceTimade med mitt yngsta syskon-barn, Moses,  vid tre-tiden. Han konstaterade lite chockat till sin mamma att ”det är kväll hos Hanna!” när han fick se mörkret utomhus. Hos honom i Göteborg, där sken solen fortfarande. 

Ja…nog är Norrland väldigt vackert! Men det här vinter-mörkret har jag sannerligen aldrig förstått mig på.

4 reaktion på “Krispigt!

 1. Roger Lindqvist

  Norrland väldigt vackert! Men det här vinter-mörkret har jag sannerligen aldrig förstått mig på.

  Jo så har är det: efter som Jorden snurrar runt sin egen axel och samtidigt runt solen i en så kallad
  omloppsbana ….. äsch det där kan du. Ha en fantastisk vinter med många långa promenader ända till sommaren då det ändå spritter i benen.
  GOD JUL OCH GÅTT NYTT ÄR
  Med vänlig hälsning Roger och Helén Lindqvist

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *