Det kom ett brev på posten…

Det kom ett brev på posten idag som gjorde mig så urbota glad! Eller brev å brev. Snarare ett paket. Jag hörde redan när jag var på toaletten att brevbäraren fick mecka lite för att få ner det i brevlådan å det gjorde mig ju mycket nyfiken! 🙂 

Till min förvåning så stod det mitt namn på det där paketet. Större sortens brev brukar alltid vara till Henric eftersom han äger ett företag. Men icke idag! Nej nej. Hanna stod det, klart å tydligt! 

Däri låg det ett brev tillsammans med en tröja/träningsjacka å redan där tjöt jag till av glädje! I somras såg jag den där jackan på min vän Nina å jag tyckte den satt som en smäck. Jag har letat den sen dess men inte hittat den. 

Nu kom den som ett paket…från just Nina. Hon skrev att hon varit i Sälen å hittat precis den. Att hon tänkte på mig å därför köpte den till mig. Alltså, HUUUUUUR glad på en skala kan man bli???! Jag toppar den skalan!!

Jag blir alldeles tårögd nu när jag skriver det faktiskt! För jag tycker det var så fantastiskt fint! ❤️❤️❤️

 

Att få en gåva på posten en helt vanlig måndag. Att veta att en vän haft mig i tankarna. Att det är rosa detaljer. Att en vän köpt den här just till mig! Hurra! Det här gjorde min dag! 

Tack Nina! ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *