Den sköna julen

Julen har passerat i finfin stil med trevligt sällskap å mycket god mat.
Julafton firade vi med å hos Mamma å Pappa tillsammans med Henrics föräldrar, Mormor, Faster å Kusin.
Vi spelade å sjöng, åt å pratade, öppnade klappar å trivdes alldeles utomordentligt. 🙂
Juldagen jobbade Henric så då åkte jag själv till mina föräldrar å passade på att träffa lite släkt, Mammas syskon med respektive. Å det ska jag säga er, att jag ÄLSKAR mina föräldrars syskon å deras fantastiska bihang. 😉
Det är som att få umgås med förlängningar av sina föräldrar. 🙂 Dom är härliga, roliga, varma å genuina!

Igår var det slappardag deluxe (Henric kom hem från jobbet 07.30, efter 19,5 timmes jobb…), det blev hämtmat. Å kuddar å filtar i soffan. 🙂

Idag påtar vi på här hemma å skrotar runt i mysiga kläder. Vi kollar film å har det ganska gött!

20141227-223316.jpg
Hoppas eran jul varit lika skön som vår!

Nu skäms jag nästan lite över att jag haft det så bra, när jag vet att denna högtid är så smärtsam för så många (det har den även varit för mig i många, många år). Det låter så fridfullt å idylliskt vilket det faktiskt känts som. Men så får jag påminna mig… Det är ju det här som är den omtalade nåden! Att få utan att göra sig förtjänt av det… Så då stoppar jag undan skäms-tanken å höjer händerna mot skyn i stället å utropar ”TACK!” ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *