Hopp om liv!

Nu är det hopp om liv! Vaknade av en hemsk halsont i morse, men efter att jag sovit i soffan på eftermiddan så kändes det bättre så jag tog mig faktiskt ut på en promenad. Det plus ett peppande samtal med min syster gjorde mig på ett strålande humör! Hoppade in i duschen å körde hårinpackning å hela racet å kom ut som en ny människa! (dock höll jag på att avlida inne i duschen, den har helt å hållet ballat ur. Det började bra, varmt å skönt, för att sen eskalera i galenskap! Helt plötsligt blev det SKÅLLHETT, så jag fick ta ett skutt åt sidan. Några sekunder senare lugnade ner sig för att strax därpå bli istid i rören. Å där höll sig temperaturen ett bra tag. Med schampo i håret började jag seriöst fundera på om jag skulle låta det vara kvar i håret till morgondagen, haha… Men till slut blev det ljummet å sen varmt, så historien fick ett bra slut).
Tog i alla fall på mig vanliga kläder efteråt, skönt att slippa mjukisarna efter att ha gått i de lite för länge.

20120928-205129.jpg

Nu ska jag snart kolla Skavlan.
Funderade idag på om jag ska dela med mig lite av livet som utbränd , hur åren varit å hur de påverkat mig, här på bloggen, men jag ska fundera lite till. Det kommer när det kommer. Vill ni fråga så svarar jag givetvis. Annars skriver jag nåt längre fram.

20120928-210038.jpg

En reaktion på “Hopp om liv!

  1. Kicki

    Så skönt att du är på benen, å vilken BABE på bilden…wa-wa-woom!! Haha, känner igen duschproblemet…gamla rör, aaauuuoo… Men säkert underhållande om man hade varit en fluga på väggen, hehe! Ja en fin helg, Kraaamisar 😛

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *