FF eller SS?

Det finns nånting som kallas för FF å SS. Förhållande-Fet å Singel-Smal. Man kan skratta åt uttrycket, men jag förstår varför det uppkommit, haha.

Jag ser mig själv som absolut inte tjock, men det betyder inte att jag håller mig till nån fantastisk kost alltid. Å framför allt inte sen jag å Henric började bo under samma tak. Det ska vara mysiga middagar, smarriga efterrätter å mys-pys-snacks till TV-programmen. Jag tror jag storknar, DRAG ÄNDÅ (som Mamma skulle sagt) vad gott det är!!
Eftersom jag tränar å rör på mig ganska mycket, så brukar jag inte bry mig så värst över att jag äter gott å mycket. Livet å dess goda saker ska man njuta av!
Men allvarligt talat. När man vill ha kladdkaka varje dag?? Ibland kommer vi överens om att dra ner på sockret, men så kan jag visa en bild på en kaka i en tidning å vips så står i Henric i köket å bakar. 😉
Igår var vi på ICA å jag gick ståndaktigt förbi frysdisken med kladdkaka i å sa ”idag blir det ingen kladdkaka”… traskade några meter till å grabbade tag i några delicato-bollar å sa ”det blir såna här i stället”. HAHA!!

20130429-181138.jpg
Idag är vädret sånt här å visst känner man då att man liksom vill krypa upp i soffan med den man tycker om å dela på nåt gott? 🙂

Nä. Det blir inget med det. Nån gång måste man bryta mönstret. Åtminstone för en dag. Jag känner att idag är den perfekta dagen att göra det på!
(Henric kom just hem… Mumlade nåt om att han ville ha glass…)

2 reaktion på “FF eller SS?

  1. Kicki

    Hahaha, det stämmer ju till fullo…vem har inte fastnat i den mysiga fällan ♡♥…. ”Det ska va gött å leva, annars kan de kvitta. ..”

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *