månadsarkiv: oktober 2017

Bloggstrul

Tyvärr så fungerar inte bloggen. ?

Det går inte blogga från appen (dom publiceras inte), det är krångligt att ladda upp bilderna, tjorvar hela tiden, inlägg försvinner plus att bilderna inte går att få den storlek som jag önskar. Så trist, jag hade sett fram emot att skriva, men det har hitintills bara vara krångligt å tidskrävande.
Har mailat WordPress men inte fått nåt svar.
Därav min tystnad igen.

Hoppas du mår bra. ❤️ I själ å hjärta.

Kanelbullens dag

Det är tydligen Kanelbullens dag idag! Så självklart bakade jag mig en kanelbulle till fikat. Den blev brun å innehöll exakt samma ingredienser som en perfekt gjord kladdkaka. ? Lite vaniljsås till det, så blev eftermiddagsfikat perfekt!

Kanelbulle for the win! ?

Bonde söker fru ikväll. Kollar du? Jag är smått besatt av dom kärlekstörstande bönderna. Ingen höst utan lite bonde-kärlek! ❤️

Det sägs ska boosta immunförsvaret

Detta regniga å trista väder går in genom märg å ben. Förutom lite koppelträning med Alfred så har jag hållit mig inomhus idag. Med två lurviga vänner så blir dock inomhusvistelsen alltid lite trevligare. ❤️

Har du testat ingefärs-shot? Det sägs ju ska boosta immunförsvaret alldeles förträffligt. Jag har haft ett skov i höst som gjort att virus gått runt runt i kroppen, så jag tar tacksamt emot alla friskhetskurer. Ingefärs-shot är en av dom. Så idag har jag gojjsat ihop ingefära, citron å honung till nån brygd som jag ska dricka varje dag. Vill dock inte visa nån bild eftersom det rätt å slätt ser ut som äckel-urin, haha. Aptitretande… ??

Har du nåt som du boostar ditt immunförsvar med såhär på hösten?

Ett annat tips är alltid, ALLTID att klappa en mjuk päls. Råder bot på det mesta! ?❤️

Kram från det här gänget!

Fyra månader senare…

Vad hände? Jag trillade liksom bort. Slutade uppdatera. Å fann det lite svårt att börja om.

Men så saknar jag skrivandet. Det är en så stor del av mig. Lite som balsam för själen, även fast man inte har nåt viktigt eller stort att skriva om.

Så jag testar igen. Att skriva. Å kanske det finns nån på andra sidan skärmen som läser. ❤️

Det har blivit höst i Jönköping. Regnet å rusket ligger som ett täcke utomhus idag. Jag har dock varit hos frissan hela eftermiddagen å blivit så ompysslad.

Cissi är en så fin person. Det känns som att umgås med en jätte-fin vän å när man går därifrån är man snyggare än när man kom dit. ? Win win!

Det blev lite mörkare nyans i håret åsså fixade hon fransarna å brynen när vi ändå var igång. Tre timmar av ompysslande (fick till å med sitta i massagestol när jag fick håret tvättat) fick mig att känna mig som ny!

Hon lockade å gjorde mig så fin i håret, men efter promenaden hem hade regnet ändrat formen på kalufsen. ?

När jag kom hem fikade jag te å ägg-mackor, sen kröp jag ner under filten å lyssnade till regnet som piskade utanför.

Hoppas du haft en fin måndag. ❤️ Å tack för att du kikade in!