Paus i vardagen!

Henric har varit ledig idag å vi har verkligen tagit tillvara på dagen! Efter frukost packade vi väskan å stuvade in oss i bilen för en liten utflykt.

20130307-191510.jpg
Vi styrde kosan mot Skövde för att spendera dagen på Arena Skövde. Där har vi kastat oss ut i vattenrutchkanor, vi har åkt runt som okontrollerade fiskar i vattenfallet å simmat runt i vågmaskinens vågor. Ett väldigt härligt äventyrsbad! Efter det förflyttade vi oss till Spa-avdelningen å mös i bastu efter bastu, vi badade utomhus å låg i solstol i ett så kallat ”ljusrum”. Vi badade bubbelpool å låg på en jättestor å varm sten (minns inte vad den hette) som gjorde att vi nästan somnade (Henric snarkade faktiskt så han somnade på riktigt). Sen testade vi en bastuform som var bara för de hårdhudade. 😉 Det hette Aufguss å var extremt varmt. Härligt var det! Vi beställde in god mat å fika å mådde som kungar!
Fantastiskt skönt att komma iväg å göra en riktig heldag sådär. 6 timmar spenderade vi där. 🙂
På hemvägen körde vi förbi Tidaholmsanstalten så Henric fick se var jag befunnit mig när jag varit där å sjungit.

Den här dagen har verkligen varit en skön färgklick!

20130307-193030.jpg

Nu middag. Å vila. 🙂

4 reaktion på “Paus i vardagen!

 1. Kicki

  Vaaaaa??!! Skojar du, vilken underbar dag! Åå så härligt att kunna och vilja ta sig tid för en sån batteriuppladdning av kropp o själ, dessutom umgås på tu man hand! Nu är jag avis…jag som ääälskar bad -och spadagar…kram på ER 😉

  Svara
 2. Katti

  Skövde? Utan att komma förbi på en kaffe? Kul iaf att ni fick en bra dag. Men du, nästa gång är kaffet klart 😉

  Svara
  1. Hanna Inläggsförfattare

   Ja, jag tänkte faktiskt på dig Katti! Spanade lite efter dig när vi var in på Coop på hemvägen! 🙂 Nästa gång kommer vi gärna in på en kaffe, tack för inbjudan! 🙂 Kram!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *