Det sägs ska boosta immunförsvaret

Detta regniga å trista väder går in genom märg å ben. Förutom lite koppelträning med Alfred så har jag hållit mig inomhus idag. Med två lurviga vänner så blir dock inomhusvistelsen alltid lite trevligare. ❤️

Har du testat ingefärs-shot? Det sägs ju ska boosta immunförsvaret alldeles förträffligt. Jag har haft ett skov i höst som gjort att virus gått runt runt i kroppen, så jag tar tacksamt emot alla friskhetskurer. Ingefärs-shot är en av dom. Så idag har jag gojjsat ihop ingefära, citron å honung till nån brygd som jag ska dricka varje dag. Vill dock inte visa nån bild eftersom det rätt å slätt ser ut som äckel-urin, haha. Aptitretande… 😉😂

Har du nåt som du boostar ditt immunförsvar med såhär på hösten?

Ett annat tips är alltid, ALLTID att klappa en mjuk päls. Råder bot på det mesta! 😊❤️

Kram från det här gänget!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *