Spännande å roligt! 

Hej kära du. Hur mår du? Här går dagarna å just nu är det mest roligheter. Henric är ledig å vi passar på att göra lite saker. 


Igår åkte vi på utflykt med några vänner till Röttle. Så otroligt vackert där! Vi fikade vid stranden å tittade runt i naturen. Har aldrig varit där innan, men det var ju ett riktigt smultronställe! 

Idag var det  Jönköpings marknad å det var FULLT av folk i stan! Perfekt väder dessutom. Vi strosade runt, handlade lite å filosoferade. Det är så makalöst vackert den här årstiden. 

Dock blir jag sjukt trött av alla intryck å att det är så mycket folk. Vi köpte mat å gick å satte oss på piren å åt. Där var det lugnare, men GALET varmt! Så härligt att sommaren visar sig! 
Sen åkte vi å fixade inför det som komma skall… en stor bur till bilen, matskål å vattenskål… 🙂 Om 1,5 vecka ansluter sig Alfred till vår familj! ❤️
Efter noga övervägande så bestämde vi oss för en samojed. Det är ett stort ansvar å en ärofylld uppgift. ❤️ I söndags var vi å träffade valparna igen å vi hade bestämt oss innan vilken vi skulle ha. Men när vi kom dit så fick vi ändra oss då den här valpen valde oss helt enkelt. 🙂 

Det här känns ju oerhört spännande såklart! 🙂 Nu vill man helst att dagarna ska gå. 🙏

2 reaktion på “Spännande å roligt! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *