Inte en dag för tidigt

ÄNTLIGEN kom värmen!! POFF sa det, så var allt grönt å utslaget. Så härligt! Jag hamnade lite i chock när jag tittade på termometern på morgonen igår å såg att det var över 20 grader. Ställde mig å stirrade med uppspärrade ögon i garderoben: ”VAD ska jag ta på mig i detta väder??”. Man är liksom så van att hela tiden tänka ut vad man ska ha för att inte frysa, så när värmen äntligen dyker upp får man ju kortslutning.

Jag var i alla fall på min massage igår (är där varannan vecka) å det var fantastiskt skönt.  Efteråt gick jag å köpte lunch å satte mig i Rådhusparken under ett träd å bara njöt (å åt). 


Gick hem å tog ut Malte så han åxå fick känna på finvädret. Nöjd gubbe! 🙂 

Idag gick jag ner å köpte sallad å åkte ut till Huskvarna för lunch å balkonhäng med min vän Sandra å hennes Ester. Det är sån lyx att kunna ses sådär spontant å enkelt. Det är nåt med värmen alltså. Allt är mycket enklare i sommarvärme! 

Kylan ska visst återvända om några dar. Så det är bara att samla ihop all värme man kan å ladda för underställ å mössa igen. 😉 Hoppas DU är varm, i alla fall inombords! ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *