Gör det lilla du kan

Det finns en sång som har texten ”Gör det lilla du  kan, gör det villigt å glatt” som handlar just om att finna glädje i att göra det man kan. Även om det (i sina egna eller andras ögon) är litet. 

Att känna sig nöjd över att man faktiskt gör det. Å inte fokusera på hur mycket mer eller bättre man borde gjort.

Idag gjorde jag ”det lilla jag kan” å känner mig nöjd med det! Sammanlagt fick jag ihop 12 minuters träning utspritt under dagen. 12 minuter! Det låter ynkligt, särskilt med tanke på att det var utspritt, haha. Men för mig gör dom där 12 minuterna skillnad, för både sinnet å kroppen. 

Många med ME kan inte träna överhuvudtaget. Jag har perioder (låååånga ibland) när jag inte heller kan det. Men tack vare sjukgymnasten i Göteborg som lärde mig hur jag ska göra för att klara av lite träning utan att bli sämre så har jag faktiskt hittat ett sätt som hjälpt mig komma tillbaka till lite träning. Å jag är SÅ glad för det! 🙌 Rörelseglädje! ❤️

2 reaktion på “Gör det lilla du kan

  1. Roger Lindqvists

    Underbart, det räcker långt att göra det man kan, iallafall bättre än inget .

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *