När det spontana får rymmas

Äntligen sken solen idag! ☀️ Luften är fortfarande kall, men solen värmer. Jag dividerade med mig själv om jag skulle äta lunch innan promenaden eller efter. Beslutade att det fick bli efter, så jag snörade på mig skorna å gick ut. När jag närmade mig stan så ringde en av mina absoluta favoriter å det visade sig att hon var bara några hundra meter ifrån mig! Vilken lycka! Jag mötte upp Sandra å hennes 7 veckor lilla bäbis å vi slog följe på promenaden å sen gick vi hem hit. Vi pratade å pratade. Sån glädje att äntligen ses igen å SÅ mycket jag ville höra om det stora faktumet att hon blivit mamma till den söta tösabiten! ❤️ Det är så häftigt att få följa sina vänner, att få ta del när deras drömmar går i uppfyllelse! Ofta är det ju motgångarna i livet som fogar oss samman, det är liksom i nöden som vännen verkligen prövas. Men så häftigt det är att få glädjas tillsammans åxå!

Jag å Sandra har delat mycket i livet. Under mina år i Jönköping så gick vi igenom med å motgång. Skrattade å grät. Åt stora mängder thaimat tillsammans å ännu större mängder med kladdkaka, haha! Det var livet. 😊

Nåväl. Vi pratade å pratade. Å jag glömde helt att kolla på klockan. Så den där lunchen som jag skulle äta efter promenaden blev inte av förrän HALVFEM! 🙈 Det fick bli lunch å sen middag. Å ikväll har jag fikat mitt klockan tre-fika, haha. 😂 Man vill ju inte missa nåt. 😉


Nu hoppas jag att finvädret stannar lite. 🙏

2 reaktion på “När det spontana får rymmas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *