Han dog i min famn 💔

GlÀdjen över att Bruno fick komma hem förbyttes till oro i förmiddags nÀr jag tyckte att han verkade bli sÀmre. Ringde till Mamma Ä Pappa Ä bad dom komma hit Ä vara med honom medans jag Äkte Ä höll en begravning. Skyndade mig hem efterÄt Ä möttes av en Bruno som precis dÄ började bete sig pÄ ett sÀtt sÄ jag förstod att det var över. Lyfte upp honom Ä det gick inte lÄng tid innan han somnade in i mina armar.

HjĂ€rtat brister Ă„ det kĂ€nns sĂ„ enormt ledsamt Ă„ tomt. 💔


Fina Älskade Bruno. Jag hoppas Ă„ ber att du visste Ă„ kĂ€nde att du var Ă€lskad i det hĂ€r hemmet. ❀❀❀ Jag saknar dig nĂ„t fruktansvĂ€rt! ❀❀❀

4 reaktion pĂ„ “Han dog i min famn 💔

 1. Maine Bommelin

  Stackars lilla Bruno-pojken, o stackars Matte o Husse. Det gör sĂ„ ont att missa ett djur. ”Bara ett djur” Ă€r i alla fall ett Ă€lskat vĂ€sen som ger oss vĂ€rme, kĂ€rlek o tillit. Kram Maine ❀

  Svara
  1. Hanna InlÀggsförfattare

   Ja, det gör sĂ„ ont att förlora ett litet djur som man tycker sĂ„ mycket om. ❀ Tack Maine! ❀

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *