God Jul! ❤️

Så var julen här igen. Jag hoppas din dag varit fridfull. Vi har firat enkelt. Enkelt, men fint. 

På förmiddagen var vi till kyrkan å sen åkte vi till mamma å pappa å fikade med lite släkt. Sen har vi varit där å ätit, spelat lite spel, öppnat julklappar å umgåtts. Jag känner mig tacksam å glad! 


Nu har vi landat hemma i soffan. Malte joinar oss. ❤️ Bruno är av det fartigare slaget så han springer runt å välter lägenheten. 😂 Äter upp min stora blomma, leker med julgranskulorna å springer i full fart utan broms för att kraschlanda i väggen. High life!

Förresten. Det här med julkort… TACK till alla som skickat oss en hälsning via brevlådan, vi blir så glada för det! ❤️ Vi skickar dock aldrig några julkort själva. Det faller bort VARJE år… Men det betyder inte att vi inte vill önska alla en God Jul. 

Så… GOD Jul! 


Önskar Natanaelsons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *