Hälsning från toan ;) 

Det är inte så otäckt som det låter. 🙂 Det är inga jobbiga behov som görs, vi umgås bara, jag å Bruno. Det har blivit våran kvällsrutin, han behöver skutta av sig på begränsat område (ju större område han har, ju mer frestad blir han att pissa på saker, haha), så då hänger vi här. Lyssnar på musik, skuttar å vilar.

Eller ja…jag är inte så involverad i själva skuttandet. Jag bistår med glada hejjarop å uppmuntrande strykningar på pälsen. 😉 

 Han är så fin, så fin. ❤️

Henric håller till i vardagsrummet å moderna som vi är så kommunicerar vi via sms! 😂

Han kom dock in ett tag å joinade oss men gick efter en stund med orden ”jag får så ont i rumpan!” Så kan det va… 😉

Nu är det i alla fall läge att dra in årorna å lägga sig i soffan. Vi brukar kolla nån serie på kvällarna tillsammans när Henric är hemma. Han har varit borta i över en vecka nu så jag har hunnit frossa mina ”tjej-avsnitt” (såsom Bachelor å sånt 😉 ) i godan ro. Regeln för våra gemensamma avsnitt är såklart att vi båda ska gilla dom. 

Ikväll blir det ”Sofias Änglar”. 

Hoppas du har en skön kväll! ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *