Kylig söndag

Alltså, vissa dagar…! Tänk vad humöret å inställningen kan göra skillnad på hur man tar sig an livet. Idag har varit en dag i riktig motvind å jag har verkligen fått kämpa med att hålla humöret uppe. Å misslyckats vid nästan varje försök. 

Trötthet, värk å kyla som borrar sig in i varje fiber. Det känns som att vi bor i ett hus utan väggar?? Isoleringen är sannerligen inte fantastisk! Haha, det är lite komiskt faktisk… Varje gång Malte har bott hos mamma å pappa när vi varit borta, så har han börjat byta päls. Varje gång! Det drar så mycket i våran lägenhet (framför allt i golvhöjd där han befinner sig), så när han kommer å bor på ett varmare ställe ett tag så svettas han å tycker det är varmt. Så när han bott där ett tag så flyger tofsarna. 😂 Jag eldar ljus i sinne här hemma, så dom som kommer hit (eller bor här 😉 ) får andnöd. Men draget försvinner såklart inte. Oerhört störigt.

 

Jag har i alla fall gjort mina övningar å det  är härligt! 

Nu ska jag krypa ner i täcken å filtar! Ta med mig Malte å låta honom sova i sängen, han är som en värmekudde. 🙂 Sov gott! ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *