Arbetsveckan slutförd.

Det har varit mycket begravning denna vecka. Blev dessutom inringd på en extra igår. Insåg när jag kom hem efter den att jag var byxlös när det gäller begravningar. Alltså, jag har bara klänningar (var tvungen slänga byxorna då dom blivit så nötta så Henric utbrast ”men Hanna! Sådär kan du inte gå omkring!” 😂). Å det funkar inte med klänning när man är officiant då det blir praktiskt tjorvigt med micken som ska fästas i linningen eller fickan. Så igår efter middan skulle jag lite ”snabbt å smidigt” glida in på stan å köpa ett par byxor. Jo, tjeeena! Jag har ju världens beslutsångest. Stod å velade fram å tillbaka, provade, testade å prövade. Övergick till att prata om Thailand med den jätte-trevliga expediten (haha! Logiskt, såklart! 😉) å kunde efter en lång stund äntligen bestämma mig för vad jag ville ha. Blev ett par svarta jeans som satt som en smäck! Å inte ens särskilt dyra. Då blir man ju mer än nöjd! 🙂 

I morse släpade jag mig upp klockan 06.00, tryckte i mig gröt å tog en promenad i mörker å dimma för att väcka den stackars armade kroppen. 😩 Tack å lov ljusnade det under tiden.


Klockan 09.00 var jag på plats i Hoppets Kapell med mina kolleger från begravningsbyrå å kapellets vaktmästare. Idag var jag både officiant (japp, byxorna fyllde sin uppgift) och sångerska. Lite roddigt, men det går bra å jag tycker om den utmaningen med att få bra övergångar å en bra helhet. 

En fin stund blev det. ❤️ Å jag känner mig tacksam över att jag får jobba med bland annat detta. 

Det blev en vilostund när jag kom hem, sen blev det ett spontant ”Så mycket bättre” (musikprogrammet) häng här hemma tillsammans med mamma å pappa å brorsan å svägerskan. Så mysigt! ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *