Från mitt ide

Jag kliver ur dvalan å säger Hej! Min vecka har mest inneburit vila, sömn å återhämtning. Men även ett litet krig mellan mig å mitt högerben. Det trilskas med mig. Vill inte alltid göra som jag säger. Oförskämt nåt alldeles hemskt. Men skam den som ger sig! 

  

Mina övningar har dessutom avancerats så till den grad att sjukgymnasten inte längre kallar det för rehab-träning. ”Det här är riktig träning!” Å ingen är gladare än jag för det! 🙂 

Ikväll har grillen gått varm, det absolut bästa vårtecknet! 🙂 

  
Henric skrattade åt min ät-teknik. Jag fullkomligt GLUFSADE i mig! Så galet gott det var! ”Det här gjorde du bra!” sa jag flera gånger medans jag hade full sjå att jonglera majs, pommes, kött å sallad i munnen! HAHA! 

Hoppas du njuter av denna lördag! Vi är äntligen inne i april. Å rent vädermässigt så brukar det ju vara high life med diverse snöstormar, hagel å driv-is… Men det är åxå sista etappen på vintern, för sen är det MAJ! Å efter det! JA!! Ni vet vad jag tänker… Grönska, sol, sommarregn, mygg-som-man-hatar-men-ändå-står ut-med, shorts, flip-flop, grillkvällar, ljust-hela-natten å en känsla av frihet! Alla som längtar räcker upp en hand! *kastar upp näven i luften å ropar ”JA!”*

Åh! Vad jag längtar! 

4 reaktion på “Från mitt ide

  1. kix

    Ja snart snart….vaknar björnarna, ormarna och grodorna huuuuga. …..näääääh jag skämtar!!! Jag längtar också 😃😃😃. Grym grilltallrik…mmmm!!!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *