Från djupet till ytan

Jag har alltid älskat kontrasterna. 

Att befinna mig i livets allvar, där svårigheterna får utrymme. Men åxå att hänge mig då å då åt ytligheter, sånt som egentligen inte har nån betydelse alls när allt kommer omkring. Kläder, schlager å festliga påhitt för att nämna några. 🙂  Jag tror det är det som gör att vi orkar. Eller det är i alla fall det som gör att JAG orkar med svårigheter å dylikt.

Häromdagen styrde jag bilen mot stan för att pigga upp mig själv efter jobbiga dagar. Med mig hem hade jag en ny galej-klänning, det glittrade å glimmade!

  
Kass bild, men ni får sjå er… 🙂 

Nu planerar jag att fira jul i denna kreation. Å kanske den får hänga med på nåt scenframträdande. 

Som sagt, inget som betyder nåt när verkligheten står för dörren. Men dock en del av livet å enligt mig en trevlig sådan!

2 reaktion på “Från djupet till ytan

  1. Margaretha Isaksson

    Snygg klänning på en snygg tjej! Jag delar din uppfattning. Har en kompis som som kallar detta för vardagslycka! Att få ägna sig åt exempelvis heminredning, kläder eller en fika på stan, kanske lite fotvård , (allt utefter förmåga och möjlighet), är viktigt när man brottas med livets svårigheter! Minns med glädje hur en hudterapeut kom hem till mig några månader efter min sjukhusvistelse och plockade mina ögonbryn – det var så fantastiskt att få fina ögonbryn! Det hade en större betydelse än jag kunnat tro! Så jag tycker att du har helt rätt i dessa tvära kast! Bara njuta av det! Kraaaaam

    Svara
    1. Hanna Inläggsförfattare

      Vardagslycka ja! Precis! ❤️
      Just ögonbrynen brukar jag åxå gå å fixa. Så skönt att få bli ompysslad å fin när mycket runtom är grått!
      KRAM!

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *