Livet

Var sak har sin tid… Visst är det så? 

När man rör sig bland livets ytterkanter så blir det tydligt att det är just så. Att var sak har sin tid. 

Varje människa har sin plats. Fyller det med liv. Så länge den får tillträde. 

Idag höll jag för första gången själv i en begravning. Märkligt det där… Mitt namn stod under både Officiant å Solist… Hur som helst. Det blir tydligt. Att varje människa har sin plats. Sin fulla plats. 

Det är en ära att få sammanfatta en människas avtryck. Svårt. Men en ära. Å det är omöjligt att genomföra det utan att själv reflektera över vad man fyller sitt eget liv med. 

Till syvende å sist så har vi ändå bara här å nu. Hur läskigt det än är. Å ibland befriande.

  
Jag går å lägger mig med stor tacksamhet över dom människor som jag har i mitt liv. Min mamma levererade både lunch å middag till min dörr idag när tröttheten tog vid. Bara en sån sak. Det är stort på många vis!

2 reaktion på “Livet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *