Ljuvliga sol!

Idag var det sådär galet vackert ute med strålande solsken så man blev alldeles knäsvag. Jag traskade iväg med lite för högt tempo i ren å skär entusiasm, men blev räddad av att jag träffade på min faster å lite längre bort så träffade jag en gammal klasskompis som jag inte sett på väldigt länge. Hur trevligt som helst! 🙂
Pratstunderna å promenaden resulterade i en lång stund utomhus. Så ljuvligt!

På eftermiddagen kokade jag kaffe å gjorde en mysig fikastund.

(null)
Kröp ner i soffan efteråt med Malte som sov så gott i famnen. Vi gillar varann, jag å han. 🙂

Nu har tyvärr nån illasinnad varelse krupit ner i mina stämband å satt sig runt omkring där. Halsont är ett jidder! 🙁
Gruvar mig för att vakna i morgon, hoppas innerligt att det inte bryter ut nåt influensa-elände nu.

Hoppas ni har njutit av solen idag ni åxå! Om inte, så kanske den återkommer om vi har tur. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *