En siffra utan kompassnål

35. Det känns som en galen å hutlös siffra. Men den säger egentligen ingenting om vem jag är, var jag varit eller vart jag är på väg.
Det är bara en siffra. 🙂

Dagen har varit speciell, på många vis.
Tack till alla som grattat, så glad ni gjort mig! ❤️
Mamma å Pappa har firat mig på riktigt familje-vis. 🙂 Mamma kom med den obligatoriska chokladtårtan som jag fullkomligt ÄLSKAR (det är hemskt att säga, men jag äter den helt seriöst som smörgåstårta! Det vill säga, lika mycket som en matportion!)
Dom hade presenter å blommor å sjöng så det skorrade i rutorna. 😉 (…på tal om det…min syster ringde å sjöng med hela sin familj. Pianospel, körsång, trombonfanfar å jubelrop. Jag skrek av skratt å förtjusning!) 🙂

Annars har det varit en lugn dag. Jag har varken tatuerat mig eller skaffat tuppkam (jag ska visserligen till frissan på onsdag så vi får väl se om jag krisar å kommer därifrån med nåt galet på huvudet 😉 ).

IMG_6775.JPG

IMG_6776.JPG

IMG_6781.JPG

IMG_6782.JPG
Återigen. TACK till er som firat mig på olika vis! Ni värmer mig på insidan! ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *