Beslutet är taget!

Japp. Nu har vi bestämt oss. Va läskigt det är att ta stora beslut! Men ännu läskigare om man aldrig vågar ta ett steg. Vi har vridit å vänt i det oändliga, men har under en längre tid ändå landat om å om igen i samma svar, så nu har vi bestämt oss.

I oktober flyttar vi till Piteå!

Det finns självklart en hög med anledningar till att det blir så. Dock är mörkret INTE en av de anledningarna. Jag laddar med ett gäng d-vitamin-kartonger å hoppas att ni som läser detta å bor där uppe kommer ljusa upp tillvaron de mörka månaderna!

Å blir det inte bra, så kan man faktiskt ompröva sitt beslut efter en tid.
Men just nu känns det faktiskt bra! Vi längtar efter er!

20130819-215604.jpg

6 reaktion på “Beslutet är taget!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *