Tillbaka till vardagen

Jag hann spendera en timme i Jönköping innan allt var som vanligt igen…

Gjorde sista dan på sommarjobbet i tisdags (snyft!) å har sen spenderat lediga dagar i stugan utan mobiltelefon å internet (tänk att man klarar sig….! ;))

Igår satte vi oss i bilen å började resan mot Jönköping. Vi kom precis i tid i morse så Henric kunde åka direkt till jobbet. Själv fick jag ila iväg till tandläkaren då de ringde å ändrade morgondagens tid till idag.
SEN, mina vänner så gick jag å köpte mig thaimat att ta med mig hem.
Ni kan ju gissa hur högt jag suckade när jag gick till bilen å upptäckte att den inte gick att låsa upp… Den där dosan till nyckeln hade tydligen gått sönder å ni som följt denna blogg vet ju att det går inte att låsa upp bilen på vanligt vis (kommer ni ihåg den där gången när jag BADAT batteridosan å därför inte tog mig in i bilen när jag skulle till läkaren…?).
Där stod jag. I Huskvarna. Å sa högt för mig själv ”Men jag har ju inte badat dosan nån fler gång!” (Det här är dessutom en annan. Den badade varianten låg inlåst i bilen. Reparerad å klar. Å alldeles för tillfället onåbar).

Jaja. Jag fick äta lunchen på en parkbänk i stället.

20130819-153457.jpg

…å efter ett tag kom Henric å hans kollega susandes i SPIRAS lastbil som var lastad med en flygel.

20130819-153858.jpg
Med lite verktyg å god vilja så hjälpte de mig in i bilen igen. 🙂

Nu har jag börjat fundera på det här med att använda cykeln lite mer flitigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *