Adventspyssel???

På Facebook dyker det upp inlägg efter inlägg från människor som pysslar, fixar å fejar. Det är bilder på adventstjärnor, lussebullar, tomtar å idylliska köksfönster. Det står ”myyyyyys”, ”pyyyyys” å andra gulliga ord. Å jag gnuggar mig mest bara i ögonen å tänker ”vad menar ni nu…?”

I mitt kök står det ett ställ med kläder på tork.

20121130-220635.jpg
De är inte ens röda, så jag kan inte ens låtsas att det är adventspynt.

Jag har inte haft en enda julpinal i mitt hem sen 2002. Såhär 10 år senare tänkte jag ändra lite på det. Kanske jag köper hem en fin ljusstake ändå. Å vi ska julbaka. Jag ska trycka ner russinen i lussebullarna. Det är åxå en uppgift!

Men innan dess har jag lite fler maskiner som ska tvättas å torkas. Kanske jag hittar en röd t-shirt i högen som jag kan hänga i en lampskärm så länge.

Glad Advent! 😉

En reaktion på “Adventspyssel???

  1. Kicki

    Haha, känner mig totalträffad mitt i prick 🙂 . Jag tycker verkligen att det är myyys med stjärnor, mysigt sken och röda gardiner. Man tassar liksom upp på tå och kryper upp i soffan, Felix snarkar vid ljusstaken i fönstret och Ida sitter och gapar när hon tittar på stjärnan. Det är en annan värme i hemmet i adventstid tycker jag. Men det är klart, det får ju inte gå till överdrift. 🙂 Myyys-Kram till dig 😉

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *