Festfredag och kärlekslördag!

Igår var vi och bowlade med Henrics jobb. Väldigt trevligt! 🙂 Jag placerade kloten i rännan mestadels, men fick även till en å annan strike. Högt å lågt, med andra ord: precis som livet självt. 🙂 Efteråt var det fest i en av hans kollegors garage å det var nog det mest udda å mest häftiga garage jag befunnit mig i. 🙂 Där fanns en scen, ett dj-bås, soffor, instrument, ett badkar å en Batman-bil. Bland mycket annat. 🙂

Idag har jag haft en alldeles fantastisk lördag. Har spenderat 6 timmar med den bästa Sandra ni kan tänka er. Vi har varit ute å gått, käkat thaimat å frossat i kladdkaka. Samtidigt som vi pratat konstant.

20130316-201230.jpg
Det finns människor som kommer in i ens liv precis när man behöver de som bäst. Människor som stannar när andra går. Precis så var det när jag å Sandra lärde känna varann. I vått å torrt tog vi oss igenom både det ena å det andra. Nu var det längesen vi sågs. Men idag stod hon i min hall igen. Lika lysande, varm å genuin som alltid.
Jag har guldkorn i mitt liv. Hon är ett av dom guldkornen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *