Författararkiv: Hanna

Bloggstrul

Tyvärr så fungerar inte bloggen. 😩

Det går inte blogga från appen (dom publiceras inte), det är krångligt att ladda upp bilderna, tjorvar hela tiden, inlägg försvinner plus att bilderna inte går att få den storlek som jag önskar. Så trist, jag hade sett fram emot att skriva, men det har hitintills bara vara krångligt å tidskrävande.
Har mailat WordPress men inte fått nåt svar.
Därav min tystnad igen.

Hoppas du mår bra. ❤️ I själ å hjärta.

Kanelbullens dag

Det är tydligen Kanelbullens dag idag! Så självklart bakade jag mig en kanelbulle till fikat. Den blev brun å innehöll exakt samma ingredienser som en perfekt gjord kladdkaka. 😉 Lite vaniljsås till det, så blev eftermiddagsfikat perfekt!

Kanelbulle for the win! 😂

Bonde söker fru ikväll. Kollar du? Jag är smått besatt av dom kärlekstörstande bönderna. Ingen höst utan lite bonde-kärlek! ❤️

Det sägs ska boosta immunförsvaret

Detta regniga å trista väder går in genom märg å ben. Förutom lite koppelträning med Alfred så har jag hållit mig inomhus idag. Med två lurviga vänner så blir dock inomhusvistelsen alltid lite trevligare. ❤️

Har du testat ingefärs-shot? Det sägs ju ska boosta immunförsvaret alldeles förträffligt. Jag har haft ett skov i höst som gjort att virus gått runt runt i kroppen, så jag tar tacksamt emot alla friskhetskurer. Ingefärs-shot är en av dom. Så idag har jag gojjsat ihop ingefära, citron å honung till nån brygd som jag ska dricka varje dag. Vill dock inte visa nån bild eftersom det rätt å slätt ser ut som äckel-urin, haha. Aptitretande… 😉😂

Har du nåt som du boostar ditt immunförsvar med såhär på hösten?

Ett annat tips är alltid, ALLTID att klappa en mjuk päls. Råder bot på det mesta! 😊❤️

Kram från det här gänget!

Fyra månader senare…

Vad hände? Jag trillade liksom bort. Slutade uppdatera. Å fann det lite svårt att börja om.

Men så saknar jag skrivandet. Det är en så stor del av mig. Lite som balsam för själen, även fast man inte har nåt viktigt eller stort att skriva om.

Så jag testar igen. Att skriva. Å kanske det finns nån på andra sidan skärmen som läser. ❤️

Det har blivit höst i Jönköping. Regnet å rusket ligger som ett täcke utomhus idag. Jag har dock varit hos frissan hela eftermiddagen å blivit så ompysslad.

Cissi är en så fin person. Det känns som att umgås med en jätte-fin vän å när man går därifrån är man snyggare än när man kom dit. 😊 Win win!

Det blev lite mörkare nyans i håret åsså fixade hon fransarna å brynen när vi ändå var igång. Tre timmar av ompysslande (fick till å med sitta i massagestol när jag fick håret tvättat) fick mig att känna mig som ny!

Hon lockade å gjorde mig så fin i håret, men efter promenaden hem hade regnet ändrat formen på kalufsen. 😂

När jag kom hem fikade jag te å ägg-mackor, sen kröp jag ner under filten å lyssnade till regnet som piskade utanför.

Hoppas du haft en fin måndag. ❤️ Å tack för att du kikade in!

Den sköna söndagen

Gudstjänst. Promenad i snön. Sjukliga mängder fruktsallad. 😉 Å en hyfsad frid på insidan. 🙂

  
Söndagen blev bra på många plan. 

Hoppas du haft en skön söndag! Om inte – så gläds över att måndagen är i antågande. Måndagar innebär alltid chans till omstart å nystart! ❤️

Tillbaka till vardagen

Dagarna sen vi kom hem har för mig varit ganska besvärliga. Jetleggad å direkt sämre i kroppen har gjort att jag mest intagit horisontalläge. Mycket tid till att tänka tillbaka å minnas. 🙂 Jag kan fortfarande inte förstå att vi fått uppleva ett riktigt paradis! 

   

   

  

  

  

  

Jag längtar tillbaka nåt oerhört! 
Men tillbaka hit till Sverige å Norrbotten… Nån promenad har jag ändå lyckats åstadkomma. Å det är väl inte riktigt samma ljuva värme här som där…men jag njuter alltid av promenader! 🙂 

  
Dessutom är det ganska vackert med snön. 

Nu är vardagen här, med allt vad det innebär. För mig innebär det spelningar å sjukgymnastik på schemat. Å resten av tiden bara vila under filten! Hej Vardag. Då kör vi då. 

Genom alla väder 

Det bjuds på lite sol, lite moln, lite regn å lite åska. Men vi lever strandliv genom allt! 🙂 

  
Dom här två dagarna har helt klart varit över förväntan. Vi trodde vi skulle få sitta inne å kura, men vi har varit ute från soluppgång till solnedgång! Legat å solat i både sol å regn. 🙂 Vi trivs! Som två glada fiskar i vattnet. 🙂 

Å på tal om vatten…det här med ebb å flod fascinerar mig. 🙂 Särskilt flod. Hips vips har det drällt in massa vatten på stranden å bildat en hel bassäng som man måste ta sig över å igenom. Som när man till exempel varit å käkat lunch längre bort på stranden å spatserar med handväskan i högsta hugg. 😉 

  
  
Nu vet jag att Mamma å Pappa skrattar där hemma å säger: ”Det där är just likt Hanna! Handväskan med även i vattnet!” 🙂

Å förresten maten!

  
Äkta thaimat…ghaa! Å utsikten. To die for! ❤️

  

Jetlag i paradiset

Det här med att vara jetlaggad kan ju vara alldeles förfärligt. Vi är så trötta så vi storknar! Klockan 02.00 vaknade vi inatt å hade sovit klart för natten (?!). Vad är det för påhitt?

Klockan 07.00 fick vi nog å bestämde oss för att ta en promenad vid stranden. Jag kan säga att jag var på rätt dåligt humör när vi traskade ner, men så fort jag såg vattnet var ilskan å tröttheten som bortblåst. Det är MAGISKT vackert här!


Efter promenaden följde frukost å sen åtta timmars sol å bad. Jag ääääälskar värmen, solen, vinden å vattnet!


Det gör Henric åxå. 🙂

Ikväll har vi testat en ny restaurang lite längre bort på stranden. Riktigt god mat! Å med havet som utsikt.Nu knoppar vi in å ser om det blir en vaken eller sovande natt. Hoppas innerligt på det sistnämnda…

Vilket paradis! 

Vi har kommit till ett paradis. Ett riktigt paradis! Bilder eller ord kan inte beskriva, men det är alldeles ljuvligt här!!Havet, solen, vinden, sanden å luften. Å det faktum att vi bor på ett riktigt lyxigt ställe! Egen bungalow med altan å liten trädgård. Supertrevlig personal å väldigt vacker omgivning. Dom är så fina…jag berättade att det här är våran bröllopsresa… Då knackade det på dörren lite senare. Där stod en ur personalen å gav oss en biljett till varsin drink i baren. Nån timme senare så knackade det igen. Då levererades denna… 🙂     
  
En liten tårta för två! ❤️

I morse försov vi oss rejält så vi till å med missade frukosten. Trötta efter resan! Idag har vi badat hela dagen, legat under en palm å njutit i stora mått av detta paradis! 

  
  
  
  
Å när vi kom hem från stranden så väntade oss detta… 🙂 

  
  
Så fint! ❤️

Nu har solen gått ner, det är bäcksvart ute å vi ska traska längs stranden med en ficklampa å hitta oss en restaurang. 🙂 

  
Kram från Khao Lak!

Hejdå 2015, nu ses vi aldrig mer igen!

Nu är vi på upploppet av 2015, bara några timmar kvar tills vi lägger det helt bakom oss. Eller ja, minnena bär vi ju med oss. Men aldrig mer kommer det stå 2015 i kalendern.

Vilket år det har varit! Jag har kämpat med sjukdom å elände väldigt stor del av året. Å visst har det varit besvärligt. Det lämnar jag gladeligen bakom mig. Men det som gör detta året till ett sjukt bra år är ju att jag å Henric gifte oss! Åh, vad jag kommer sakna just det! Bröllopsplaneringen, nervositeten, spänningen, vigseln, festen å den FULLKOMLIGA lyckan! Vilken grej alltså!


Att bli Man å Fru har varit en häftig upplevelse! Å det som ligger framför tar vi oss an som just Man å Fru. Tillsammans. En utmaning som heter duga. Å en oerhört stor välsignelse.

Just nu är jag i ett skov å orkar knappt titta längre än just för dagen. Men jag hoppas å tror att 2016 ska få bli ett lika levande år. Jag hoppas på skratt, klokskap, roliga samarbeten, sånger i mängd å spännande upptåg.

På tal om spännande…vi åker ju på onsdag! I morgon åker resväskan fram, då tänker jag påbörja packningen. 🙂

Hejdå 2015! Hej 2016!

Å du! Ja, DU! ❤️ Gott Nytt År!